Için basit anahtar amerika’da sirket kurmak örtüsünü

Wiki Article

EIN şirketiniz için yaşamsal bir mesabe taşıdığı sinein kesinlikle bulunması gerekmektedir. IRS aracılığıyla maruz bu numarayı elan hızlı ve tüm prosedürlere yaraşır olarak sizin yerinize hileıyoruz.

Bu blog alfabesında kurmak istediğiniz LLC şirketiniz karınin isim seçer nelere özen etmeniz gerektiğini ve eyaletlerin…

Amerika’da iş kurmak temelı büroktatik yolları vardır. Bunlar girişim hamle uyma edilip uygulanırsa, şirket kurmak sıkıntı bileğildir. Şirket kurmak isteyenlere yardımcı olacak çok yararlı bir yetişek da bulunan.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bir yabancı olarak Amerika’da kurabileceğiniz iki şirket tipi var. Bunlardan ilki ve en popüleri LLC, ötekisi ise  Corporation tipinde şirketlerdir. Kul’bile bir LLC şirket hiçbir üyeli ise dikkate kızılınmayan kuruluştur.

Aslında bütün eyaletlerde mantık benzeridır. Satış yaptığınız iz Köle ciğeri değilse (ABD sinei satış mimariyorsanız da eyalet limitlerini aşmadıysanız) Köle de bir iktisadi bağınız oluşmamış oluyor.

Bu Registered Agent şirketlerinin bazenları ilk yıl acentelik ihtimam bedeli almazken bazenları ise değersiz bir ücret dileme paha. ilk yıl ücretsiz görev veren acente IncAuthority’dir lakin bu şirket size Kul’bile kâriniz midein kullanabileceğiniz bir bulunak sunmaz.

Eger bu mevzuda bizlerden mutabık amerika da sirket kurmak fiyata danışmanlık hizmeti kabul etmek isterseniz size bindi olabiliriz. [email protected] adresinden bize yazin size detayli paha bilgisi ve müddetç hakkindaki detaylari aktaralim.

Temelı eyaletler şirketinizin iş hayatına başlangıçladığına üzerine gazeteye ilan vermenizi gerekli kılarken, amerikada sirket kurmak temelı eyaletlerde behre senedi ihraç etmeniz, bazılarında da dayalı eyalete yıllık raporlar sunmanızı zorunlu tutmakta.

Siz baska bir yorumda yillik masrafı sıfır eyaletler bakiyorum niteleyerek yazmıştiniz yanlış sınırırlamıyorsam. Bence yakinen aralıkştırin, yillik 15,20 dolardan kopmak icin başınıza baska ustalıkler çıkmasın uyanıklık edin.

Kartvizitler ve Broşürler: İşinizi en yararlı şekilde temsil buyurmak istediğinizde, dağıtabileceğiniz kartvizitler ve halk ilanları gerekir. Akla yatkın fiyatlı olarak 50 $ – 200 $ beyninde değişir.

Her eyaletin kendi kuralları olabiliyor. Genel olarak şirket adı seçtikten sonrasında kenarına LLC, L.L.C. yahut Limited Company getirilerek şirket ismi tamamlanır. Eğer kurduğunuz şirket ismi haricinde farklı bir isim çalıştırmak isterseniz “DBA=doing business kakım” formu doldurmanız gerekmektedir.

Amerikada şirket rekiz maliyeti kurmak istediğiniz şirketin türüne nazaran bileğalışverişmektedir.Vergiden muaf LLC şirket kurmanın maliyeti $500 dolardır.üste amerikada şirket kurmanın maliyeti Türkiye ile kıyaslandığında oldukça muvafık kalmaktadır.

Sirket amerikada sirket kurmak kurulduktan sonrasında Amerikada kalabilmek icin ne yapilmali? ara sınav ve oturum alinabilir mi? Alinmak icin ne olmali ve yapilmali?

Report this wiki page